Kroatie vakantie

boek eens een keer een leuke accommodatie in Istrië voor een Kroatie vakantie! Reis af met de auto en na 1 of 2 reisdagen arriveert u al in Istrië, in het noorden van Kroatië. Hier hebben we een groot programma van vakantiehuizen, villa’s met privé zwembad en appartementen. Ons programma is net wat luxer en met meer zorg geselecteerd dan bij één van de grote internet aanbieders in de markt. Heeft u advies nodig of heeft u een bepaalde vraag, neem dan even contact met ons op.

Eén van de hoogtepunten van Istrië is het oude centrum van het kustplaatsje Rovinj. Het centrum ligt op een schiereiland, is autovrij en heeft talrijke smalle straatjes die als een soort doolhof door de stad lopen. Maar ook de steden Porec en Pula zijn zeker een bezoekje waard. Porec is ook de stad met de uitgaansmogelijkheden en is onder jongeren populair. En aan de oostkust vind je het gezellige Rabac en het mooie heuveldorp Labin. Aantrekkelijke steden meer in het zuiden, in de provincie Dalmatië, zijn Zadar, Trogir, Sibenik en natuurlijk Dubrovnik. Een top attractie zijn de Plitvice meren.

Het land, en vooral Istrië, is relatief goedkoop. Het huren van een appartement of vakantiewoning (met of zonder privé-zwembad) is veel aantrekkelijker geprijsd dan vergelijkbare accommodaties in andere Zuid-Europese landen als Frankrijk, Italië en Spanje. Ook het algemene prijspeil is lager dan de eerder genoemde vakantielanden. Niet alleen de dagelijkse boodschappen zijn voordeliger maar ook de kosten van een hapje eten of een ijsje zijn beter geprijsd. Kortoom: ga voor een Kroatie vakantie!

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord