29-11-2018
Vakantiehuis Kroatië

Villa Rustica is een aantrekkelijke vakantiehuis Kroatië gelegen in het dorpje Barat. Gelegen nabij het schilderachtige stadje Višnjan. De bekende toeristenplaats Poreč ligt op 13,5 kilometer en het dichtstbijzijnde strand op 12,5 kilometer afstand. Ingericht in een comfortabele antieke stijl is villa Rustica volledig voorzien van airconditioning. Op een eigen omheind grondstuk met een verzorgde tuin beschikt u over een privé zwembad van 32 m². Verder een overdekt terras met meubilair met open haard voor de barbecue. En een privé parkeerplaats voor drie auto’s. Voor de allerkleinste gasten is er een kinderspeelplaats.

Rustica heet een totale woonoppervlakte van ca 250 m² verdeeld over twee etages. Op de begane grond is er een ruime en comfortabel woongedeelte met volledig uitgeruste keuken, eettafel en een woonkamer met zitbank en open haard. Hier vindt u ook twee slaapkamers waarvan de eerste met een tweepersoonsbed en de tweede met twee eenpersoonsbedden. Beide slaapkamers bieden toegang tot het terras. Er is een badkamer en een apart toilet.

Op de eerste etage zijn de overige drie slaapkamers voorzien van tweepersoonsbedden en een  buiten zitgedeelte. Een van de slaapkamers beschikt over eigen badkamer met douche en toilet. Verder is hier nog tweede badkamer en een apart toilet.

De villa heeft 5 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 10 personen. Ideaal voor 2 gezinnen die samen gezellig op vakantie gaan zo de kosten kunnen delen. En de villa is voor het 2019 seizoen nog alle weken in het hoogseizoen op dit moment beschikbaar!

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.