09-07-2018
Moderne villa

Villa Rose is een moderne villa en is een fraai voorbeeld van de moderne architectuur in de voorstad van Poreč op 800 m afstand vanaf de zee. Dankzij de ligging is villa Rose de ideale accommodatie voor een rustige vakantie en niet te ver gelegen van het drukke stadscentrum van Poreč (een kleine 2 kilometer afstand). Villa Rose is een twee-onder-een kap type woning gelegen op een eigen omheind stuk grond. Hier is ook het zwembad van 40 m², twee overdekte terrassen waarvan één met open haard, een buitentafel met stoelen en een lounge voor heerlijk, ontspannen buitenverblijf. Wat dit vakantiehuis zo bijzonder maakt is de jacuzzi op het dakterras met prachtig uitzicht over de zee en het wellnessgedeelte met de Finse sauna, de stoombad, een douche en fitnessapparatuur.

Villa Rose beschikt over een totale woonoppervlakte van 250 m² verdeeld over drie etages, met design meubels ingericht. Op de begane grond is er een woongedeelte met openhaard, de eethoek met volledig uitgeruste keuken en een apart toilet. Op de eerste etage zijn drie slaapkamers voorzien van airconditioning, eigen badkamer met douche en toilet en SAT-TV. De eerste twee slaapkamers beschikken over tweepersoonsbedden en de derde slaapkamer over twee eenpersoonsbedden.

Poreč is de toeristische stad van Istrië en ligt aan de westkust. Het heeft een oud levendig centrum met talrijke restaurants, terrasjes en winkeltjes. Hier kunt u overdag prima winkelen en ’s avonds heerlijk genieten van de lokale keuken.

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.