03-07-2018
Groot vakantiehuis

Villa Baldasi is een groot vakantiehuis gelegen in het dorpje Baldasi in Istrië. De in 2012 gebouwde villa bestaat uit drie wooneenheden (appartementen). Villa Baldasi is authentiek en sfeervol ingericht en voorzien van alle comfort en heeft veel privacy.

De villa is gelegen in een omheind perceel met onderhouden gazon met prachtig uitzicht over de groene heuvels en wijngaarden. De gasten van de Villa Baldasi hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats voor vijf auto’s, een buitenzwembad met ligstoelen, speeltuin, overdekt terras met tuinmeubelen, een barbecue en een whirlpool.

De villa heeft een totale woonoppervlakte van 200 m², geschikt tot 14 personen. De eerste wooneenheid (Ulika) is verdeeld over twee etages: op de begane grond vind je de sfeervolle woonkamer met een complete keuken en een eettafel. Een tweepersoonsslaapbank, badkamer met douche/toilet, een slaapkamer met een tweepersoonsbed. De overige twee slaapkamers zijn op de eerste etage, beide met een tweepersoonsbed. Eén slaapkamer heeft een douche/toilet en andere is voorzien van een badkamer/toilet en een whirlpool bad.
De tweede wooneenheid (Brnistra) bevindt zich geheel op de begane grond. Je beschikt over een woonkamer met complete keuken en een eettafel. Verder zijn hier twee tweepersoonsslaapkamers, één met twee éénpersoonsbedden en een met een tweepersoonsbed. Voor beide slaapkamers staat een badkamer met douche/toilet ter beschikking.
De derde wooneenheid (Lavanda) is verdeeld over twee etages. Op de begane grond is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed, SAT-TV,  terras en douche/toilet. Op de eerste etage is de tweede slaapkamer met een tweepersoonsbed, douche/toilet en een balkon met uitzicht over het zwembad en de groene omgeving.

De villa is nu al boekbaar voor 2019!

Over ons
Als eigenaren van Villa Travel zijn wij sinds 1999 succesvol actief als aanbieder/bemiddelaar bij verhuur van luxe vakantievilla’s met privé-zwembad op zonnige bestemmingen binnen en buiten Europa. De uitstekende ervaringen die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met Kroatië hebben ons geïnspireerd om naast ons bedrijf Villa Travel de website Kroatië Villa te starten. Een website uitsluitend gericht op Kroatië, meer in het bijzonder Istrië.